Bedrijfsrecherche

The Investigator

Kan elke vorm van fraude of andere vormen van ernstig laakbaar handelen professioneel onderzoeken. Of u nu geconfronteerd wordt met interne diefstallen, verduistering, overtreding van een relatiebeding of andere zaken die (imago) schade kunnen aanrichten, The Investigator onderzoekt, rapporteert en adviseert. Met diverse onderzoekmethoden kan worden vastgesteld of de integriteit van medewerkers wel of niet in het geding is.

Door onderzoek waaronder het afnemen van interviews, het doen van observaties, forensisch IT-onderzoek en het plaatsen van technische hulpmiddelen wordt bewijs verzameld.

The Investigator voert onderzoeken uit in overeenstemming met de geldende wetgeving en privacygedragscode voor particuliere onderzoeksbureaus.

Alle betrokkenen worden met respect behandeld.

Het onderzoek wordt afgesloten met een heldere rapportage, die in een juridische procedure kan dienen als bewijs.

U kunt The Investigator inschakelen voor onderzoek naar:

  • Diefstal/verduistering
  • Fraude/oplichting
  • Afpersing/sabotage
  • Overtreding van een concurrentie- of relatiebeding
  • Financiële fraude en malversaties
  • Ongeoorloofd ziekteverzuim
  • Misbruik bedrijfsgegevens
  • Ongewenst surf- en internetgedrag

Voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of offerte kunt altijd contact met ons opnemen

Onderzoek:

The Investigator maakt gebruik van diverse onderzoeksmethodieken. De intake van elk onderzoek is bepalend welke methoden en middelen voor het onderzoek worden ingezet. Administratief- en open bronnen onderzoek vormen in veel onderzoeken een belangrijke basis. Ook het afnemen van interviews is een methode die in de meeste onderzoeken gebruikt wordt.

Werkwijze:

Om u goed van dienst te kunnen zijn is het vooraf maken van afspraken over onze werkwijze erg belangrijk. Hierdoor weet u wat wij doen en weten wij binnen welke kaders het onderzoek moet worden uitgevoerd. Onze onderzoeken worden in samenwerking met u en waar nodig met gespecialiseerde partners van The Investigator uitgevoerd. Dit gebeurt volgens een helder stappenplan, waarin de privacygedragscode voor particuliere onderzoeksbureaus is geïntegreerd.

Erkenningen

The Investigator is erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, geregistreerd onder POB 1229.

logo-min-jus

Lidmaatschap

The Investigator is aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus

lgoo-bpob