Over ons

The Investigator

is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder nummer POB 1229 erkend bedrijfsrecherche- en onderzoeksbureau.

Met professionele, ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde onderzoekers, lossen wij dagelijks problemen op die zijn ontstaan door bedrijfscriminaliteit. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat kwalitatief goed onderzoek te verrichten.

Met vakkundige, ervaren en HBO geschoolde adviseurs helpen wij diverse bedrijven en organisaties met integrale veiligheid en safety & security management.

Martin Vollenbroek

heeft zich na zijn opleidingen en werkervaring bij een landelijke opsporingsdienst gespecialiseerd in bedrijfsrecherche. Na enkele jaren als manager voor een regionaal bedrijfsrecherchebureau te hebben gewerkt is hij in 2010 gestart met The Investigator.

Aanvankelijk alleen als bedrijfsrecherchebureau maar na een afgeronde studie Security Management aan hogeschool Saxion volgde ook verdere specialisatie in integrale veiligheid. Met ervaringen vanuit bedrijfsrecherche onderzoeken, veiligheid coördinatie in het onderwijs en aanvullende opleidingen als De Haagse Methodiek (DHM), Predictive profiling (proactief beveiligen) en Open Source Intelligence (OSINT) heeft Martin zich in het afgelopen decennium verdiepend gespecialiseerd in een breed spectrum van fraude, integriteit en integrale veiligheid in safety & security.

The Investigator uw partner in:

  • Professioneel onderzoek
  • Het nakomen van afspraken
  • Flexibele inzetbaarheid

Erkenningen

The Investigator is erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, geregistreerd onder POB 1229.

logo-min-jus

Lidmaatschap

The Investigator is aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus

lgoo-bpob